follow Catalog firme » Materiale constructii » Adezivi constructii » Judetul VALCEA
  home     Adezivi constructii   Judetul VALCEA

Adezivi constructii Valcea

Obtineti cel mai bun pret pentru adezivi constructii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
adezivi montaj parchet, adezivi incaltaminte, adeziv barca gonflabila, adezivi barci, adeziv talpi, adezivi lipit tapitere, adezivi lipit prelata, adezivi tapiterie, adezivi prelata, adezivi, adezivi barci pneumatice, adezivi constructii (Ramnicu Valcea, VALCEA)
OLTINVEST COMPANY SRL produce o gama de adezivi cu utilizari in industria de marochinarie si pielarie, industria mobilei si tapiteriei, industria incaltamintei, constructii /amenajari interioare, industria automobilelor cat si pentru uz casnic. Avem o experienta de 17 ani in productia de adezivi aducand in permanenta imbunatatiri produselor. Produsele sunt obtinute cu materii prime de la firme cu renume iar calitatea adezivilor a..
0767 *** ***Click aici!
adezivi lemn, adezivi valcea (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Infintata in anul 1998, firma noastra, vine in sprijinul producatorilor de mobila, oferindu-le o gama larga de produse folosite la fabricarea mobilei si a binalelor din lemn si pvc. in raport cu necesitatiile clientilor nostri firma noastra ofera: o gama larga de suruburi pentru lemn si nu numai; manere si butoni pentru mobila; garnituri de manere pentru usi si fereste; balamale aruncatoare, sine..
0250 *** ***Click aici!
adezivi valcea (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Comert gresie si faianta import spania, adezivi, chituri, profile, obiecte sanitare.va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine. tel.0742077073 fax 0350805488..
0350 *** ***Click aici!
adezivi (Ramnicu Valcea, VALCEA)
Antogil va ofera cea mai variata gama de produse ceramice ce corespund cerintelor dumneavoastra, intr-o multitudine de nuante, stiluri si dimensini. increderea, estetica, accesibilitatea, si culoarea in acord cu moda europeana, sunt cateva elemente care definesc politica firmei. produsele sunt fabricate spania si italia iar raportul pret/calitate este un argument bun de luat in seama...
0250 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie